En l'actualitat els podem trobar durant pràcticament tot l'any en supermercats i algun que atre forn, pero evidentment com els fets en casa i de forma tradicional no n'hi ha res... Aixina és que, ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
Per a la confitura de moniato:
- 4kg de moniato,
- 1kg i mig de sucre,
- Peladures de llima,
- Canella en rama i pols,
- Un got d'aigua d'anís dolç.
Per a la massa dels pastissets:
- 900 cc. d'oli,
- 225 cc. d'aigua,
- 225 cc. d'aiguardent,
- 225 cc. de sucre,
- La farina fluixa que admitixca la massa
Preparació de la confitura: Pelar els moniatos i còure'ls en poca aigua. Passar-los per un passapures. Acte seguit en una caçola de fanc, juntar tots els ingredients i quan comence a bollir deixar còure a foc lent durant un hora i quart, remoguen per a que no es creme. Quan estiga, llevem les rames de canella.
Per a la massa dels pastissets: Mesclar tots els ingredients líquits, afegir la farina i treballar be la massa fins que estiga fina. Dividir la massa en tants troços com pastissets vullgam, fer boles i aplanar-les després. Ficar en mig de cada coqueta un poc de confitura de moniato i tancar-la per la mitat com una empanadilla, tancant be els bordes en els dits..Pintar els pastissets en ou i decorar-los en sucre per damunt abans de clavar-los en el forn a 230º.
Finalment fornejar fins que dore la pasta, deixar-los fòra per a que se gelen i a fruir d'una de les coses més dolça i bona de las gastronomia típica valenciana.
2 comentarios:
Seria interessant que ficareu un email per a que la gent puga manar les seues receptes.
Salutacions!
Ya està disponible l'e-mail per a poder manar les vostres receptes.
Gràcies pel comentari, espere vore't per ací en freqüència :)
Publicar un comentario