La seua realisació és prou senzilla i en poc menys d'un hora ya el tindrem preparat i a punt per a menjar-nos-la en el cafenet de després de dinar, per a berenar, etc...
Ingredients:
- Un yogurt de llima (gastar el recipient per a medir les cantitats).
- 3 ous.
- 3 medides de farina.
- 2 medides de sucre.
- 1,5 medides d'oli (si és d'oliva, en una sobra)
- Canella en pols.
- 1 sobre de rent Royal.
Preparació: Encendre el forn i ficar-lo al màxim. En un recipient prou gran, afegir tots els ingredients a excepció del rent i remoure be fins obtindre una massa homogénea. La cantitat de canella dependrà de cada reposter/era, en principi lo suficient per a donar-li color.
Preparar el mòle per al forn, recobrint el fons i les parets en paper d'alumini; Tingau en conter per a l'elecció del mòle, que este postre aumenta el seu volum. Afegir el rent a la massa, remoure be i vertir-ho tot en el mòle ya preparat. Espolvorejar de sucre i canella la superfície i introduir-lo en el forn.
Aproximadament als 10 minuts, la massa ya haurà alcançat el seu volum màxim; en eixe moment, reduirem la potència del forn al mínim i deixarem atres 10 minuts, fins que la superfície quede dorada.
Finalment traguem la coca del forn i la deixem gelar. Si voleu de forma opcional i per a donar-li un gust diferent, durant la preparació de la massa podeu afegir ralladura de chocolate, taronja o lo que vullgau.
No hay comentarios:
Publicar un comentario