La seua elaboració, al igual que la de la coca de llanda, o coca bova, és molt senzilla i a continuació ho voreu:
Ingredients:
- 250 gr. de polpa de carabassa rostida.
- 250 gr. de farina.
- 200 gr. de sucre.
- 200 gr. d'oli d'oliva.
- 2 sobres de cada color de llimonada (per a reposteria)
- ralladura de llima.
- 2 ous.
- canella i sucre (per a decorar)
Preparació:
Mesclar i pastar la polpa de carabassa en el sucre i les ralladures de llima. Mesclar tots els demés ingredients en un bol gran i pastar-los fins conseguir una mescla homogénea. A continuació escudellem la massa ficant-la en una llanda adequada i escampem un poc de sucre i canella per damunt per a adornar.
Per a finalisar, fornejem a 170 ºC durant 10-15 minuts, fins que dore un poquet i la deixem a temperatura ambient.
I ya està, ya tinguem a punt esta coca per a companyar el café, el got de llet, o lo que siga. Espere que fruïu d'esta coca de carabassa tan típica en totes les comarques de la Nació Valenciana.