Són típics durant tot l'any i en totes les comarques de la Nació Valenciana, la seua realisació és molt senzilla i ara ademés, també se poden comprar fartons de molt bona calitat ya fets en qualsevol supermercat.
Tot i això i com sempre dic, si tingueu temps i voleu provar a fer-los vosatros mateixa en casa, voreu que els fets per vosatros són millors que qualsevol atres.
Ingredients:
- 6 ous.
- 400 grams de sucre.
- 200 grams de farina.
- 1 sobre de rent.
- Oli cantitat necessària.
- 1/2 l. de llet.
Preparació: En un recipient adequat ficar la farina, el rent, l'oli, els ous, el sucre i la llet. Pastar be tots els ingredients i en la massa resultant donar ya la forma final dels fartons (en les cantitats anteriors, fartons per a quatre persones). Deixar-los reposar fins que fermenten (unes 3 hores).
Finalment clavar-los en el forn (previament calfat a 250º) i deixar-los coure durant 15 minuts. Traure'ls del forn i deixar a temperatura ambient.
D'esta forma tan senzilla ya tindrem a punt uns deliciosos fartons apunts per a acompanyar un bon got de refrescant orchata valenciana. ¡Que ho disfruteu!
1 comentario:
He vist que en alguns llocs apareix la recepta utilisant aigua en conte de llet i sense utilisar oli. ¿Els heu provat aixina? ¿En qué es diferencia el resultat?
Publicar un comentario